Λίγο πριν την… εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου προέκυψε σοβαρός τραυματισμός στον ΑΟΚ Χανιά, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ματθαίου Γκιούλη.

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση ο αθλητής της χανιώτικης ομάδας έχει κύστη στο επιγονάτιο και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα συμμετάσχει στο τουρνουά "Βασίλης Παδουβάς" στο Ηράκλειο.

Η ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Άτυχος στάθηκε ο παίκτης της ομάδας μας Ματθαίος Γκιούλης αφού η ιατρική γνωμάτευση έδειξε ότι έχει κύστη στο επιγονάτιο, με συνέπεια να μην μπορεί να ακολουθήσει προς το παρόν τις υποχρεώσεις του ΑΟΚ Χανιά. Μάλιστα, οι προβλέψεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο 6μηνο.

Να ευχηθούμε στον παίκτη μας καλή ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας μας!

Τελευταία προπόνηση πριν το “Βασ.Παδουβάς”

Στο μεταξύ, την Πέμπτη (28/9) το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του ΑΟΚ Χανιά πριν εκείνη παίξει, αύριο, στο τουρνουά “Βασίλης Παδουβάς” στο Ηράκλειο (29 και 30 Σεπτεμβρίου).

Πέραν του προβλήματος με τον Γκιούλη και του προγράμματος προπονήσεων που έχει ενταχθεί ο Αράπης (είναι στο τελικό του στάδιο), οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ροδά. Μάλιστα, στα δύο ματς στο Ηράκλειο (με Ηράκλειο την Παρασκευή και στον μεγάλο ή μικρό τελικό του Σαββάτου), αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Τασιούδης.