Επένδυση στο μέλλον κάνει ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός εντάσσοντας στο δυναμικό του τον νεαρό αμυντικό Παναγιώτη Λαμπάκη, που από νεαρή ηλικία ξεχώριζε στους Νέους Χανίων και τον Κρητικό Αστέρα, αλλά και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων.

Ο 18χρονος αμυντικός αρχικά θα στελεχώσει την ομάδα Κ19 του Συλλόγου με την προοπτική μελλοντικά να βρεθεί στην πρώτη ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαμπάκη, με την ιδιότητα του εκπαιδευόμενου.

Η ομάδα μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις υποδομές και θέλοντας να αξιοποιήσει και να αναδείξει το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών από τα Χανιά, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του χανιώτικου ποδοσφαίρου, προχώρησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού αμυντικού.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Ο Λαμπάκης είναι γεννημένος την 1η Σεπτεμβρίου 1999 και ξεκίνησε την καριέρα του στους Νέους Χανίων. Σε νεαρή ηλικία ξεχώρισε και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Κρητικού Αστέρα, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος και των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Χανίων. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Κ19 του ΑΟΧ, συμμετέχοντας και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν στην Κ20 του Πλατανιά.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook