Στα χέρια της αστυνομίας 30χρονος που αντί για φυτά πότιζε δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί,  σε περιοχή του Δήμου Σητείας,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, 30χρονος  κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς, σήμερα (29.09.2017) το πρωί,  διενεργήθηκαν  έρευνες σε οικίες που διαμένει ο 30χρονος  και σε περιβάλλοντες  χώρους.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έξι δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε επιμελώς μέσα σε γλάστρες, σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους έως και 2,80 μέτρων, τα οποία  εκριζώθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση  Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Λασιθίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook