Μεταφέρεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο 7 & 8 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών η 4η εκδήλωση κυκλοφοριακής αγωγής που είχε προγραμματιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο μεταφέρεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο 7 & 8 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση

Πρόκειται για τη βραβευμένη εκδήλωση (με χρυσό βραβείο από τα REGIONAL MEDIA AWARDS 2016 )  Κυκλοφοριακής Αγωγής θεσμός για τα παιδιά και για τους γονείς τους που θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας  στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 11:00 έως τις 20:00 (Διάλειμμα 14:30-17:00).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου ,της Περιφέρειας Κρήτης και την Υποστήριξη της ΔΗΚΕΗ.

Η καλή οδική συμπεριφορά είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους! Η έναρξη της σχολικής περιόδου είναι και αφετηρία δεκάδων μετακινήσεων για τους γονείς.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι τα παιδιά να αποκτήσουν από τώρα κυκλοφοριακή συνείδηση και να είναι παρατηρητές των γονιών τους σε κάθε τους διαδρομή. 

θα υπάρχουν 18 στάσεις υποχρεωτικής θεωρητική εκπαίδευσης και πρακτική εξάσκηση σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με μπαταριοκίνητα οχήματα με πραγματικά σήματα.

Στην εκδήλωση συγκεντρώνουμε σχολικά είδη  για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης και βιβλία για τη Βικελαία βιβλιοθήκη.

H εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους θα υπάρχουν κεράσματα και πολλές δραστηριότητες από τους Χορηγούς και τους φορείς για τα παιδιά και τους γονείς.

Συμμετέχουν οι Φορείς:

Εργαστήριο υγείας και οδικής ασφάλειας ΤΕΙ Κρήτης, Ελληνική Αστυνομία, Δημοτική Αστυνομία Εκαβ Ηρακλείου,3η ΕΜΑΚ, Σαμαρείτες Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ΔΗΚΕΗ,ΙΟΑΣ (Ινστιτούτο Πάνος Μυλωνάς), Βαγγέλης Αυγουλάς Blog Με Αλλα Μάτια, Εθελοντές Προτέκτα Ηρακλείου, ΠΑΣΑΠ, Σύλλογος Αμέα Δικαίωμα στη Ζωή, Σύλλογος SOS τροχαία Εγκληματα, Σύλλογος Αμέα ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, Σύλλογος Φίλων και Παιδιών με Μειωμένη Όραση, ΠΣΤ, Ομάδα Δίας.