Με την πρώτη βροχή ο χώρος προπόνησης στους….αμμόλοφους του Κλαδισού στα Χανιά άλλαξε…όψη

Τι κι αν το άθλημα είναι σε ανάπτυξη.  Τι κι αν από τα Χανιά αναδείχθηκε ο σφυροβόλος Μιχάλης Αναστασάκης που εκπροσώπησε την χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο.

Τι κι αν συνεχώς με δημοσιεύματα και του Flashnews.gr έχει αναδειχθεί το θέμα από το 2015 αλλά και με αφορμή την συμμετοχή του Αναστασάκη στην Ολυμπιάδα.

Τι κι αν οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης δίνουν – όποτε πιεστούν – υποσχέσεις για δημιουργία προπονητικού κέντρου.

Το αποτέλεσμα της αδιαφορίας όλων όσοι κόπτονται για την ανάπτυξη του αθλητισμού, το είδαν σήμερα οι αθλητές που πήγαν στο ….προπονητικό κέντρο σφυροβολίας των Χανίων (!) στους αμμόλοφους του Κλαδισού.

Η βαλβίδα στην οποία πατούν οι αθλητές για να πετάξουν την σφύρα, μετά την βροχόπτωση της Παρασκευής σκεπάστηκε από την άμμο (!) και ο προπονητής σφυροβολίας του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, Κωστής Παπαμαρκάκης, αναγκάστηκε να πιάσει φτυάρι για να την βρεί !.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του ίδιου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Κάνουμε το λάθος εν έτη 2017 στα Χανιά να θέλουμε να κάνουμε προπόνηση…τόσα καφέ υπάρχουνε…μετά από τη χθεσινή βροχή χάσαμε πάλι τη βαλβιδα..από χθες το απόγευμα αναρωτιέμαι τι κάθουμε και ασχολούμαι… Στην Ελλάδα άμα δουλεύεις είσαι τελικά μεγάλο κορόιδο….θλίψη κι απογοήτευση…..

Κατα τα άλλα ο Δήμος Χανίων με “άνεση” και “ευκολία” έδωσε πολλές χιλιάδες ευρώ για μια αθλητική διοργάνωση η οποία σε άλλους δήμους δεν κόστισε παρα ελάχιστα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook