Δείτε ποιοι σας καλούν να παραστείτε στο πρωτότυπο παιχνίδι κρατώντας την προσφορά σας σε τρόφιμα

Συγκεκριμένα στις 10 το πρωί  του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου στο Aptera Beach bar  οι παρακάτω (τρελοί και ακομπλεξάριστοι) Χανιώτες προσκαλούν  όλους  να έρθουν σαν θεατές  να τους δουν να τρέχουν στον απόλυτο στίβο μάχης, να σέρνονται, να περνούν δοκιμασίες και αν βρέχει, φυσικά να βρέχονται  αλλά πάντα για καλό σκοπό.

Εισιτήριο δεν θα υπάρχει  στο κάλεσμα αυτό για τους θεατές ,αλλά θα γίνεται συλλογή ξηρών τροφίμων από τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο  “Ο Ζάλος”, τα οποία θα παραδοθούν στο Παντοπωλείο αλληλεγγύης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου “Κύτταρο Χαλέπας”  που στηρίζει περισσότερες από 120 οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές “Ότι μπορεί να φέρει ο καθένας αν μπορεί, αν δεν μπορεί και πάλι καλοδεχούμενος.

Όπως θα δείτε παρακάτω οι Φίλοι μας έρχονται με καλή διάθεση να προσφέρουν θέαμα και χαμόγελο.

Ο τραγουδοποιός Μάνος Μαλαξιανάκης. Ο μουσικός Σταύρος Λαμπρόπουλος. Ο δημοσιογράφος στο Flashnews.gr Μιχάλης Γιακουμάκης. Ο παρουσιαστής στην Νέα Τηλεόραση και ραδιοφωνικός παραγωγός του Sport Fm Κώστας Νίτσε. O Νίκος Μοτάκης παρουσιαστής από την εκπομπή “Στο Κόκκινο” της Νέας Τηλεόρασης DJ και ηθοποιός. Ο μουσικός Αντώνης Φυλαδιτάκης. Η ραδιοφωνική παραγωγός του Max Fm Φανή Κατσιά. O DJ και εκδότης της Chillin Free Press AΑντρέας Γαρυφαλής (Andreasondecks). H ραδιοφωνική παραγωγός του Sport Fm και παρουσιάστρια στην Νέα Τηλεόραση Χρύσα Ζερβού. Ο Αντώνης Αναστασάκης εκδότης “Τα Σεληνιώτικα Nεα” και eparxies.gr . Ο τραγουδιστής  Βαλεντίνος Μαρσελάκης. Σε ρόλο Προπονητή λόγω εγχείρησης ο Άγγελος Κατσικανδαράκης (angel thomas) απο το aera.gr .

Ο κατάλογος των  καλών φίλων  που θα τους δούμε σε άλλο ρόλο από αυτόν που τους έχουμε συνηθίσει μεγαλώνει  μέρα με την μέρα και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση…

Είστε όλοι καλεσμένοι … Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί αυτό το event και να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας στο Κύτταρο Χαλέπας.

Υπενθυμίζεται πως ποσοστό 10% του ποσού των συμμετοχών θα δοθεί υπέρ του Συλλόγου Ορίζοντας και  Make A Wish Ελλάδας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook