Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που έχει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος από διαιτητές και βοηθούς εξέδωσε ο Πλατανιάς, με αποκορύφωμα το ματς με τον Παναιτωλικό.

Βάσει εξέλιξης του ματς ίσως -όπως τονίζει και στην ανακοίνωσή της- η χανιώτικη ομάδα να μην άξιζε κάτι παραπάνω, αλλά δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς την αυστηρή αποβολή στον Πλιάτσικα και το οφσάιντ-γκολ με το οποίο έγινε το 0-3.

Οι “ερυθρόλευκοι” κάνουν λόγο για θέατρο του παραλόγου και για νέα εποχή στην ΚΕΔ, που μόνο τέτοια δεν μοιάζει να είναι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το θέατρο του παραλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται και δυστυχώς ο Πλατανιάς είναι εδώ και έξι αγωνιστικές, παρά τη θέλησή του, θεατής σε μια παράσταση – παρωδία.

Η νέα εποχή στην ΚΕΔ, μόνο τέτοια δεν μοιάζει να είναι, καθώς τόσο ο πρόεδρος κ. Περέιρα, αλλά και τα μέλη της, οι κ.κ. Τριτσώνης, Κουκουλάκης, Καλύβας και Τσαχειλίδης, ακόμα και αν έχουν τις καλύτερες των προθέσεων, δεν έχουν καταφέρει να βρουν λύση σε ένα πρόβλημα που μοιάζει με την Λερναία Υδρα. Ενα κεφάλι κόβεται, δέκα βγαίνουν στη θέση του.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ίσως η ομάδα μας να μην άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω. Ομως θα μείνουμε με την απορία, πώς θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί ο αγώνας, αν ο διαιτητής Τζοβάρας (Φθιώτιδας) δεν είχε… εφεύρει την αποβολή του Πλιάτσικα, σε ένα καθοριστικό χρονικό σημείο της αναμέτρησης. Επίσης, οι βοηθοί του Βλάσσης (Λασιθίου) και Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), κάθε φορά που δεν σήκωσαν την σημαία τους σε καθαρά οφ σάιντ, όλως τυχαίως αφορούσαν σε φάσεις κατά της ομάδας μας. Στο πρώτο ημίχρονο, η μπάλα έφυγε άουτ, αλλά στο δεύτερο είχε ως αποτέλεσμα το 3ο γκολ του Παναιτωλικού και παρά το γεγονός ότι η «δουλειά» είχε γίνει στην αποβολή.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Περιβόλια, όταν το 2ο τέρμα της φιλοξενούμενης ομάδας είχε ξεκινήσει από καθαρή θέση οφ σάιντ, που φυσικά δεν δόθηκε, όπως και το καταφανέστατο πέναλτι στο 64ο λεπτό του ίδιου αγώνα. Αλήθεια, ο διαιτητής Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), τι συνέπειες είχε για τις αποφάσεις του στον συγκεκριμένο αγώνα; Φανταζόμαστε τις ίδιες που θα έχει και ο κ.Τζοβάρας.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η αιτία είναι η ανικανότητα, που εμφανίζεται τακτικά στα ματς του Πλατανιά, ή αν πίσω από τις διαιτητικές αποφάσεις κατά της ομάδας μας υπάρχει δόλος. Το πρώτο -δυστυχώς- δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, γιατί ως γνωστό η ανικανότητα είναι αήττητη, όπως και η βλακεία.

Για το δεύτερο, όμως, δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Κανένας Τζοβάρας, κανένας Βάτσιος και καμία ΚΕΔ, δεν θα παίζει στις πλάτες του Πλατανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook