Η Δούκισσα Νομικού διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι τριών μηνών έγκυος και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το περασμένο καλοκαίρι είναι η εποχή που θα τους μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό, καθώς το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και λίγο αργότερα ήρθε η εγκυμοσύνη της Δούκισσας για να ολοκληρώσει την ευτυχία του.

Η γνωστή παρουσιάστρια πάντα ονειρευόταν να κάνει μια όμορφη οικογένεια και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη! Μετά τον λαμπερό γάμο της Δούκισσας και του Δημήτρη στην Μύκονο, ο οποίος ήταν όπως τον είχε φανταστεί το ζευγάρι, οι δυο τους έκαναν διακοπές στο Νησί των Ανέμων, όπου απόλαυσαν τον έρωτά τους.

Το καλοκαίρι όμως τέλειωσε και επίσημα και η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στο σπίτι της στην Αθήνα, στην καθημερινότητά της και, φυσικά, στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η όμορφη παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, χωρίς βέβαια να έχει ανακοινωθεί ακόμη ποια εκπομπή θα αναλάβει, αν και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η Δούκισσα μπορεί να στεναχωριέται που τέλειωσε το καλοκαίρι, αλλά ανυπομονεί για το φθινόπωρο, καθώς είναι από τις αγαπημένες τις εποχές.

 

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια, η οποία διανύει αισίως τον τρίτο μήνα και σε λίγο μπαίνει στον τέταρτο, συνεχίζει να κρατάει τα σημάδια της εγκυμοσύνης της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό τον λόγο ανεβάζει μόνο selfie φωτογραφίες. Τελικά, όμως, η Δούκισσα ανέβασε την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της στα social media και φυσικά, τα likes έπεσαν βροχή!

 

Η όμορφη παρουσιάστρια περιμένει πως και πως τον χειμώνα, ο οποίος ενδείκνυται για ξάπλες στο κρεβάτι και χουζούρεμα! Αν και κορίτσι του καλοκαιριού, κατά βάθος, η Δούκισσα αγαπάει το φθινόπωρο και το περίμενε πώς και πώς. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook