Με αρκετό κόσμο στο πλευρό της στην Κάντανο η Παλαιόχωρα βρέθηκε κοντά στο να κάνει ονειρεμένη πρεμιέρα στη Γ' Εθνική, αλλά τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα ισοφαρίστηκε από την Κηφισιά (1-1).

Το ματς άρχισε ιδανικά για τον ΑΟΠ που προηγήθηκε στο 18' με τον Δρακάκη, που στη συνέχεια είχε σπουδαία ευκαιρία και για δεύτερο γκολ. Ευκαιρία είχε και ο Δ. Μανουσάκης λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά έγινε απειλητική κι είχε δοκάρι με τον Καϊμακαμούδη, ενώ και η Παλαιόχωρα θα μπορούσε στις φάσεις που της παρουσιάστηκαν να "τελειώσει" το ματς. Τελικά στο 92' ο προερχόμενος από τον πάγκο Μιχελής διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης-Μαυρουδής (Ηρακλείου)

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης (90+2' Παπαδόπουλος), Θεοδωράκης, Κορνελάτος, Σαμαράς, Αντ. Μανουσάκης, Μαζιώτης, Δ. Μανουσάκης (88' Τζαγκαράκης), Κερμενίδης, Ζαϊμίδης (68' Κουλούρης), Δρακάκης (81' Αθανασόπουλος).

Κηφισιά (Μάρκος Μαυρομάτης): Κυρίτσης, Τσαφταρίδης (68' Μιχελής), Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μπουρδούβαλης, Ρέντζης, Τζέλης (73' Κοντογιάννης), Παληαρούτας (56' Κωνσταντινίδης), Παναγιωτόπουλος, Καϊμακαμούδης (90+4' Καραμπάς).