Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά! Τραυματίστηκε σοβαρά στον αριστερό δείκτη του χεριού μια εργαζόμενη του δήμου στην καθαριότητα

Το όχημα του Δήμου Χανίων είχε λίγη ώρα μόλις ξεκινήσει την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους των Χανίων όταν συνέβη το εξής απίστευτο.

Όταν οι υπάλληλοι τράβηξαν τον κάδο απορριμμάτων από την οδό Αποκορώνου - Εφέδρων Πολεμιστών, ένα μεγάλο δέντρο έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά στον αριστερό δείκτη του χεριού μια γυναίκα ηλικίας 43 ετών, υπάλληλο καθαριότητας.

Όπως δήλωσαν περίοικοι στο Flashnews.gr, εκτιμάται ότι το δέντρο ουσιαστικά, χωρίς κανείς να το έχει καταλάβει, υποβασταζόταν στον κάδο με αποτέλεσμα όταν η υπάλληλος τράβηξε τον κάδο, το δέντρο να πέσει πάνω της, χωρίς κάτι τέτοιο να μπορεί να επιβεβαιωθεί για την ώρα.


Το ευτύχημα ήταν ότι η γυναίκα γλίτωσε τα χειρότερα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες συνθλιφτηκε ο αριστερό δείκτη του χεριού της.

Η κυκλοφορία στην συγκεκριμένη οδό διακοπή ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την άτυχη υπάλληλο και την μετέφερε στο νοσοκομείο.  

Αρμόδιες υπηρεσίες μετέβηκαν στο σημείο προκειμένου να απομακρύνουν το δέντρο και ο δρόμος λίγη ώρα αργότερα επανήλθε και πάλι σε κυκλοφορία.