Οι πρώτες εικόνες από το κρησφύγετο που βρίσκονταν πάνω στον ΒΟΑΚ και στο οποίο για 6 μήνες οι απαγωγείς κρατούσαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη

Πίσω από μια μάντρα αυτοκινήτων, σε ένα σκραπ οχημάτων, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Χανίων - Ρεθύμνης έκρυβαν οι απαγωγείς τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, που απελευθερώθηκε σήμερα το πρωί, μετά από μια  αιφνιδιαστική και απόλυτα επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση, που ξεκίνησε αργά τη νύχτα.

Οι απαγωγείς είχαν στήσει το κρησφύγετό τους σε χώρο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον πολυσύχναστο ΒΟΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η ΕΛ.ΑΣ γνώριζε αρκετό καιρό που κρατούνταν ο επιχειρηματίας ωστόσο η αστυνομία ερευνούσε πολύ προσεκτικά το σχέδιο της απελευθέρωσης του. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 7 συλλήψεις ενώ ο αριθμός των συλληφθέντων αναμένεται να αυξηθεί καθώς η επιχείρηση είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί οτι ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο ιατρείο της σχολής αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο.

Το Flashnews.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες από το χώρο που κρατούνταν ο Μιχάλης ΛεμπιδάκηςΑκολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook