Ικανοποίηση στην τοπική κοινωνία για το αίσιο τέλος στην υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Με αισθήματα χαράς και ανακούφισης υποδέχθηκαν οι κάτοικοι, στο χωριό Καλέσσα Ηρακλείου, την είδηση της απελευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ύστερα από έξι μήνες ομηρείας.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση οι καμπάνες των εκκλησιών χτύπησαν χαρμόσυνα ενώ στην περιοχή ετοιμάζεται κρητικό γλέντι, ενώ μεγάλη ικανοποίηση προκάλεσε η είδηση στους εργαζόμενους στην εταιρεία Πλαστικά Κρήτης. «Η χαρά μας είναι μεγάλη» δήλωσε εργαζόμενος στην εταιρεία.

Την ικανοποίηση του, για την αίσια εξέλιξη της υπόθεσης Λεμπιδάκη, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στους αξιωματικούς και στο σύνολο των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας που σχεδίασαν, συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μια υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία της Κρήτης τους τελευταίους μήνες ολοκληρώθηκε, αποκαθιστώντας το αίσθημα ασφάλειας των Κρητικών. Ευχόμαστε, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μετά την εξάμηνη απαγωγή και περιπέτεια του, υγιής να επιστρέψει στην οικογένεια του και να συνεχίσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook