Στη μεγαλύτερη γιορτή καφέ στην Ελλάδα, η εταιρεία Αρχοντάκης ξεχώρισε με τη γενικότερη παρουσία της και τα εκλεκτά της χαρμάνια καφέ.

Από το περασμένο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 έως και τη Δευτέρα 02 Οκτωβρίου, το Athens Coffee Festival, έχει έντονο άρωμα Κρήτης και πιο συγκριμένα, άρωμα φρεσκοαλεσμένου καφέ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ.

Για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι της εταιρείας ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ, έβαλαν τα δυνατά τους, για μια ξεχωριστή συμμετοχή, στη μεγαλύτερη γιορτή καφέ στην Ελλάδα.

Το πρωτότυπο περίπτερο «CUP», ξεχώρισε για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και προσέλκυσε πλήθος κόσμου που έκανε μια ευχάριστη στάση για καφέ.

  

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλους τους τύπους καφέ Αρχοντάκη (ελληνικός, φίλτρου, espresso, στιγμιαίος) και να μάθουν τα βασικά μυστικά για ένα καλό καφέ.

Οι άνθρωποι της εταιρείας ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ, είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ξανά τη δική τους εκδοχή Nitro Coffee (Cold Brow), πράγμα που ενθουσίασε πολύ στον κόσμο και κέρδισε εξαιρετικές κριτικές.

Η αυλαία του Athens Coffee Festival, κλείνει με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις για την εταιρεία και όπως δήλωσε ο κ. Μάνθος Αρχοντάκης, μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου, που επισκέπτονταν διαρκώς το περίπτερο τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook