Με ένα ξεχωριστό τρόπο θα γιορτάσει ο Δήμος Χερσονήσου την τρίτη ηλικία αύριο, Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 9.00 το πρωί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (πρώην αγγλικανική εκκλησία - πρώην αμερικανική βάση Γουρνών).

Με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων ο Δήμος Χερσονήσου/γραφείο κοινωνικής πολιτικής, η Κοινωφελής Επιχείρηση με τις κοινωνικές δομές, «Βοήθεια στο Σπίτι», το ΚΑΠΗ και το ΚΗΦΗ θα τιμήσουν την τρίτη ηλικία σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση με τίτλο: «ας θυμηθούμε τα παληά...» αφιερωμένη στο αντάμωμα των γενεών. 

Παιδιά του νηπιαγωγείου από το Junior Academy θα ακούσουν παραμυθοιστορίες και θα συνυπάρξουν σε παιχνίδια με τους ηλικιωμένους, οι οποίοι θα αναλάβουν να δείξουν στην πράξη τα παιχνίδια που οι ίδιοι έπαιζαν όταν ήταν παιδιά. 

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ. Δέσποινα Πλευράκη θα πραγματοποιήσει ομιλία για την ανεκτίμητη προσφορά των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, ενώ θα  πραγματοποιηθούν και άλλες παράλληλες δράσεις ευαισθητοποίησης και σύσφιξης των σχέσεων των γενεών.