Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται 12 άνθρωποι για την πολύκροτη απαγωγή – Σοκαρισμένη δηλώνει η μητέρα της 16χρονης που είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες όπως και ο πατέρας της ανήλικης 

Σοκαρισμένη είναι η μητέρα της 16χρονης, που συνελήφθη το πρωί για εμπλοκή στην απαγωγή Λεμπιδάκη. Η ανήλικη κατηγορείται ότι αγόραζε κάρτες κινητών τηλεφώνων, τις οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς. Μαζί με την 16χρονη συνελήφθη και ο πατέρας της.

Η μητέρα και σύζυγος των δύο συλληφθέντων, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, δηλώνοντας έκπληκτη για τα όσα συνέβησαν.

Η ίδια είπε πως ό,τι κάρτα χρησιμοποιουσε η μικρή την αγόραζε η μητέρα της ή της έδινε χρήματα για να πάρει η μικρή την κάρτα από το περίπτερο. Όπως είπε η μητέρα, ήταν κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας για καρτοκινητό, το οποίο χρησιμοποιούσε η μικρή για να μιλάει με την μητέρα της. Κάρτες των 10 ευρώ, που η μικρή αγόραζε μια φορά το μήνα περίπου.

«Έχει συλληφθεί και ο σύζυγός μου. Το πρωί ήρθαν αστυνομικοί και συνέλαβαν και τους δύο (πατέρα και κόρη). Εγώ το έμαθα στις τρεις το μεσημέρι. Κανείς δε μου δίνει πληροφορίες» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της 16χρονης.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι η οικογένειά της αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα αλλά αποκλείει το ενδεχόμενο ο πατέρας να έβαζε την μικρή να αγοράζει τις κάρτες, για να βγάλει χρήματα.

«Κανείς μπαμπάς δε θα εξέθετε το παιδί του. Κανείς μας δεν είναι μπλεγμένος σε αυτό το θέμα. Ούτε ο ίδιος ξέρει γιατί τον έχουν συλλάβει. Είμαι βέβαιη ότι δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη… Η δουλειά του ήταν «κομμένη» πάρα πολύ λόγω της κρίσης… Αντιμετωπίζουμε πολές οικονομικές δυσκολίες. Με τίποτα δε θα συμμετείχε στην απαγωγή. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Θέλω να με πάρει τηλέφωνο το παιδί μου, να το αφήσουν να έρθει στο σπίτι» είπε η μητέρα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ακούστε την:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook