Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης με δημόσια επιστολή της, στέλνει συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ

Η μεγάλη είδηση της απελευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά από την επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση, έχει ως μεγάλο "πρωταγωνιστή" τον ίδιο των επιχειρηματία που για 6 μήνες παρέμενε στα χέρια των απαγωγέων του.

Όμως μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι δικαιωματικά και οι αστυνομικοί που για μήνες παρακολουθούν την υπόθεση και σήμερα μετείχαν στην μεγάλη επιχείρηση που στέφθηκε με επιτυχία.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης με δημόσια επιστολή της, στέλνει συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης συγχαίρει όλους τους συναδέλφους που εργάσθηκαν τους τελευταίους 6 μήνες νυχθημερόν, μακριά από τις οικογένειες τους, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα των καθηκόντων τους, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τον επαγγελματισμό, την μεθοδικότητα και την άρτια εκπαίδευση που διακατέχει το προσωπικό που στελεχώνει τις ειδικές υπηρεσίες του Νησιού, για να φέρουν σε πέρας με απόλυτη επιτυχία μία από τις δυσκολότερες αποστολές των τελευταίων ετών που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, την απαγωγή του γνωστού Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη . 

Πρόκειται για την μακροβιότερη υπόθεση απαγωγής στα ελληνικά χρονικά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία λόγω του εντοπισμού και της απελευθέρωσης σώου του απαχθέντα επιχειρηματία χωρίς την καταβολή των απαιτούμενων λύτρων στους απαγωγείς. 

Τέτοιες επιτυχίες προσδίδουν αίσθημα ασφάλειας και δικαίου στην κοινωνίας μας, και αποδεικνύουν με τον πιο περίτρανο τρόπο, βάσει επίσημων ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, ότι επάξια οι συμπολίτες μας κατατάσσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στις υψηλότερες θέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των θεσμών του Ελληνικού Κράτους.