Με μουσική και χορό, παρουσία φορέων αλλά και με “ηχηρές” απουσίες, τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων γιόρτασαν σήμερα στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, παρουσία τοπικών φορέων και κόσμου.

Στην εκδήλωση πραγματοποίησε ομιλία η φιλόλογος – δημοσιογράφος Βίκυ Κόλλια, τιμώντας τα “περήφανια γηρατειά” ενώ η γιορτή πλαισιώθηκε μουσικά από τον Παύλο Παπαδάκη και το συγκρότημά του.

Χορευτές του Συλλόγου “Αροδαμού” με κέφι και ζωντάνια τους, χόρεψαν υπό τους ήχους της κρητικής λύρας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κκ Δαμασκηνός, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, οι οποίοι χαιρέτισαν την εκδήλωση, εκπρόσωποι φορέων  ενώ έντονα συζητήθηκε η απουσία της δημοτικής αρχής και εκπροσώπων του δήμου.

Την ίδια ώρα όμως που γίνονταν η εκδήλωση, βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων και από την αρχή της συνεδρίασης, δημοτικοί σύμβουλοι επεσήμαναν ότι θα πρέπει να “τρέξουν” τα θέματα για να μπορέσουν να παραστούν στην εκδήλωση.

Τελικώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η απουσία δεν μπόρεσε φυσικά να μείνει ασχολίαστη. Τώρα αν είναι δικαιολογημένη ή μη, το αφήνουμε ασχολίαστο

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook