Ακτιβιστής και εμπρηστής των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας από τους εμπλεκόμενους της απαγωγής

Για εμπρησμό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο πριν από περίπου έναν μήνα είχε συλληφθεί ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που απελευθερώθηκε χθες το πρωί.

Μάλιστα, το ίδιο άτομο κατηγορείται για βιαιοπραγία κατά δικαστικού επιμελητή κατά  τη διάρκεια κατάσχεσης καταστήματος στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του «Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου» (ΣΑΟΡ), ο οποίος στις 2 Σεπτεμβρίου, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, έβαλε φωτιά και προκάλεσε υλικές ζημιές στα γραφεία όπου στεγάζεται η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ  στην οδό Ζυμβρακάκη στο Ρέθυμνο.

Να σημειωθεί ότι από την ΕΛ.ΑΣ το ίδιο άτομο εμφανίζεται ως “άτυπος” αρχηγός.

Δίπλα στον 45χρονο, ένας μεσίτης που αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα και  βρισκόταν σε αδιέξοδο, φθάνοντας σε σημείο να εμπλέξει και την 16χρονη κόρη του η οποία χωρίς φυσικά να γνωρίζει το παραμικρό είχε αναλάβει να στέλνει μέσω ΚΤΕΛ τις επιστολές των απαγωγέων στην οικογένεια Λεμπιδάκη. 

Θυμίζουμε ότι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη υπολογίζονται περίπου σε 15 άτομα, ενώ ήδη έχουν γίνει συλλήψεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook