“Είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι συνεχίζουμε να υλοποιούμε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας. “

Μετά την ολοκλήρωση του σημαντικότατου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κισσάμου, τη Δευτέρα (2/10) το απόγευμα, ο Δήμαρχος Κισσάμου, Θεόδωρος Σταθάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι συνεχίζουμε να υλοποιούμε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας. 

Μετά τη δημοπράτηση  τριών σημαντικών έργων για την περιοχή μας, όπως είναι οι παιδικές χαρές, η κοιτόστρωση του Πυργιανού ποταμού και οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων που βρίσκονται εντός του σχεδίου πόλεως θα ακολουθήσει και η έγκριση σημαντικών μελετών. Πρόκειται για την κατασκευή παροχετεύσεων του βιολογικού κόστους 70 χιλιάδων ευρώ και η βελτίωση οδών του Μπάλου (ανάπλαση ενός τμήματος οδού του οικισμού της Καλυβιανής και ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού) κόστους 200 χιλιάδων ευρώ.

Συν τοις άλλοις, είμαστε μια “ανάσα” από τη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής αφού ολοκληρώθηκε η διαγράμμισή  του. 

Αξίζει τέλος να τονίσουμε ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης έκανε αποδεκτή τη χρηματοδότηση 70 χιλιάδων ευρώ για να ξεκινήσει, επιτέλους, το πολυπόθητο και άκρως αναγκαίο έργο της κατασκευής “ταμιευτήρα-λιμενοδεξαμενής” της τοπικής κοινότητας Πλατάνου.

Θεωρούμε τα παραπάνω έργα, “έργα πνοής” που θα δώσουν νέα “ώθηση” στην κοινωνία μας και θα κάνουν πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική, τη ζωή των Δημοτών της Κισάμου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook