Τι καταγγέλει ένας αναγνώστης του Flashnews.gr

“Οδός Μουσούρων, ένας πολυσύχναστος ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ στον οποίο κινούνται και οχήματα, θεωρητικά μέχρι τις 11:00 κάθε μέρα. Ουσιαστικά όλο το 24ωρο. Όπως όλα σχεδόν τα σοκάκια της παλιάς πόλης είναι στρωμένα με πέτρες γρανίτη, τις οποίες έχουμε ακριβοπληρώσει. 

Παράλληλα έχουν γίνει και δεντροφυτεύσεις αλλά και σχάρες για την απορρόφηση των όμβριων υδάτων. Ένας δρόμο στον οποίο περπατάμε πολύ συχνά και μαζί μας χιλιάδες επισκέπτες της πόλης. Θα έπρεπε λοιπόν να είναι σε τέλεια κατάσταση, όπως θα έπρεπε να είναι σε τέλεια κατάσταση και όλη η πόλη (παλαιά και νέα). Δυστυχώς όμως η εγκεφαλική κρίση έχει χτυπήσει κι εδώ. Με το πέρασμα των οχημάτων έχουν φύγει πέτρες από τα φρεάτια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τρύπες τέτοιου μεγέθους που είναι πολύ εύκολο να πατήσει κάποιος πεζός μέσα και στην καλύτερη περίπτωση να πέσει απλά. Στη χειρότερη να επισκεφθεί ορθοπεδική κλινική με κάταγμα. Σε κάποια σημεία (στην είσοδο της οδού Σκρύδλωφ), κάποιος έβαλε μια κούτα για να προειδοποιεί τους πεζούς.

Όσο αφορά τα δέντρα, όταν για κάποιο λόγο κόβονται, μένει η τρύπα και όπως στην περίπτωση του φρεατίου καλύπτεται πρόχειρα με χαρτόκουτα!!! Αλίμονο στη στιγμή που θα φύγουν οι χαρτόκουτες. 

Από τους προύχοντες της οδού Κυδωνίας, δεν περνάει ποτέ κανείς με τα πόδια από τη Μουσούρων να δει τι γίνεται και να ενημερώσει να φτιαχτούν οι ζημιές και να αντικατασταθεί το δέντρο το οποίο κόπηκε; Μήπως απλά αδιαφορούν και για αυτό; Ή μήπως τους λένε οι συμβουλάτορες τους ότι όλα είναι τέλεια στην πόλη κι εκείνοι ζουν στη γυάλα καλά κι εμείς καλύτερα;” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook