Στον μεγάλο τελικό των βραβείων Δημόσιας Διοίκησης το Νοέμβριο στο Μάαστριχτ, επιλέγει μετά από αυστηρή αξιολόγηση η Περιφέρεια Κρήτης με τις καινοτόμες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Μεταφορών.

Για πρώτη φορά η χώρα μας καταφέρνει να είναι στην τελική αξιολόγηση στο Μάαστριχτ με συνυποψήφιες τις Περιφέρειες Καταλονίας (Ισπανία), της Φλαμανδίας (Βέλγιο) και του Σάλτσμπουργκ (Αυστρία). 

Η ανακοίνωση της μεγάλης αυτής επιτυχίας στο προσωπικό της Διεύθυνσης Μεταφορών έγινε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη που επισκέφθηκε σήμερα την υπηρεσία στο Ηράκλειο μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Νίκο Ραπτάκη όπου τους καλωσόρισαν ο Διευθυντής της υπηρεσίας Δημήτρης Σηφάκης και οι εργαζόμενοι.

Όπως επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, μιλώντας στο προσωπικό, η διάκριση αυτή ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Μεταφορών «που μοιράστηκαν μαζί μας το όραμα για μια σύγχρονη δημόσια διοίκηση, που εργάστηκαν με μεθοδικότητα, εργατικότητα και σήμερα επιβραβεύονται με την μεγαλύτερη διάκριση στην Ευρωπαϊκή Δημόσια Διοίκηση και με κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο σας για την διάκριση αυτή ανάμεσα σε 150 Περιφέρειες της Ευρώπης, από κοινού οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και υλοποιούμε». 

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αναφέροντας το προσωπικό της Διεύθυνσης, τους συμμετέχοντες-εργαζόμενους στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας καθώς και το Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ. 

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Δρ. Νίκος Ραπτάκης συνεχάρη το προσωπικό της υπηρεσίας για την διάκριση, που όπως είπε αποτελεί ταυτόχρονα δέσμευση για συνεχή βελτίωση και νέες καινοτόμες δράσεις πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη, τη διαφάνεια και την αποδοτικότητα της υπηρεσίας. 

Εξάλλου όπως αναφέρεται σήμερα σε δελτίο τύπου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημόσιας Διοίκησης, η Περιφέρεια Κρήτης αξιολογήθηκε και διακρίνεται για το τεράστιο άλμα που έχει επιτελέσει στον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook