Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης (03/10).

Με στόχο τη βελτίωση της ταχύτητας των ενεργειών για την αποτελεσματικότερη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση τα περιεχόμενα της προπόνησης αφορούσαν ασκήσεις ευλυγισίας, ευκινησίας και ισορροπίας στη γενική προθέρμανση, αγωνιστικό παιχνίδι στην ειδική προθέρμανση και καθοδήγηση της ομάδας στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση στο κυρίως μέρος.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σελινιωτάκης, Μαρκοπουλιώτης, Τασιούλης και Λουβιτάκης, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Σάλιακας, Τόλι και ο Μουντοκαλάκης που κλήθηκε ξανά στην Εθνική Ενόπλων.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, το απόγευμα της Τρίτης (03/10) μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Ο στόχος της προπόνησης ήταν η βελτίωση της ταχύτητας των ενεργειών για την αποτελεσματικότερη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και τα περιεχόμενά της αφορούσαν ασκήσεις ευλυγισίας, ευκινησίας και ισορροπίας στη γενική προθέρμανση, αγωνιστικό παιχνίδι στην ειδική προθέρμανση και καθοδήγηση της ομάδας στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση στο κυρίως μέρος.

 

Συμμετείχαν 18 ποδοσφαιριστές (εκτός από τους τερματοφύλακες), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σελινιωτάκης, Μαρκοπουλιώτης, Τασιούλης και Λουβιτάκης. Απόντες ήταν οι διεθνείς Σάλιακας και Τόλι, που έχουν υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών, αλλά και ο Μουντοκαλάκης που κλήθηκε ξανά στην Εθνική Ενόπλων για ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook