Το άλμα στην καριέρα του πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που εντάχθηκε στην ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ και θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου 2003 ο Κουλιεράκης ξεχώρισε από νεαρή ηλικία στην Ακαδημία Δόξα-Καλτσέτο (η συνεργασία τερματίστηκε πριν λίγους μήνες ανάμεσα στις δύο πλευρές) και την περασμένη σεζόν έφτασε να παίξει και στην πρώτη ομάδα της Δόξας Παχιανών πριν συμπληρώσει τα 14 του χρόνια. Εξαιρετικές εμφανίσεις ωστόσο έκανε και με τη Μικτή Παίδων των Χανίων σημειώνοντας 5 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Καλτσέτο έχει τα τελευταία χρόνια ενταχθεί στο Δίκτυο Σχολών του ΠΑΟΚ και εκτός από τον Κουλιεράκη, που πήρε μεταγραφή, αρκετά παιδιά της έχουν βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για δοκιμαστικά.

Στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ αναφέρονται τα εξής:

Νέα προσθήκη στον ΠΑΟΚ, από τα Χανιά, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι ένας ταχυδυναμικός μέσος, με πολύ καλά τελειώματα, ειδικά από μακρινές αποστάσεις. Είναι αριστεροπόδαρος και το σημαντικότερο είναι πως πρόκειται για πολύ καλό χαρακτήρα. Ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook