Σε εξέλιξη έρευνες σε σπίτια και ανακρίσεις. Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων ακόμη και ποινικών, τόνισε ο κ. Χρονόπουλος

Ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ μιλώντας στον ΣΚΑΙ σημείωσε πως οι έρευνες τώρα έχουν ξεκινήσει ουσιαστικά, μετά τη σύλληψη της ομάδας των 8 ατόμων που εμπλέκονται με την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. 

Ο κ. Χρονόπουλος σημείωσε πως οι απαγωγείς ήταν «καλά διαβασμένοι και πως η απαγωγή Λεμπιδάκη εμφανίζει σημαντικές ομοιότητες με την απαγωγή του κ. Παναγόπουλου. Σήμερα που υπάρχουν σε εξέλιξη οι έρευνες σε σπίτια και οι ανακρίσεις σε εξέλιξη έχει ανοίξει για εμάς ένας νέος μεγάλος δρόμος για την έρευνα». 

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν στοιχεία και για άλλα μέλη ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ τόνισε «όλα τα ενδεχόμενα είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτά. Το διάστημα που κρατήθηκε ο κ. Λεμπιδάκης είναι μεγάλο και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκονται ακόμη και άτομα που βρίσκονται στη φυλακή». 

Τέλος αναφερόμενος στην ανήλικη η οποία έχει συλληφθεί ο κ. Χρονόπουλος τόνισε: «υπάρχουν αποδείξεις πως έχει εμπλοκή μόνο στη μεταφορά μηνυμάτων και η αίσθησή μας είναι πως δεν γνώριζε πως λαμβάνει μέρος σε απαγωγή». 

 

 

Πηγή: www.skai.gr