Σήμερα, αποφάσισε να υποδυθεί στο στυλ τον εαυτό της, δηλαδή μια μητέρα που καθαρίζει το σπίτι της, όπως είπε στους κριτές 

Η διαγωνιζόμενη του «My style rocks», Ραμόνα, ξαναχτύπησε στον τηλεοπτικό αέρα, κάνοντας άνω κάτω την κριτική επιτροπή. Η συγκεκριμένη παίκτρια, έχει καταφέρει να γίνει viral στα social media, καθώς καθημερινά κοντράρεται με τους κριτές, σε σημείο που φαίνεται να το κάνει επίτηδες!

Σχεδόν πάντα, έχει ενστάσεις και φυσικά της εκφράζει με τον τρόπο της. Σήμερα, αποφάσισε να πάει κόντρα στην επιτροπή και επέλεξε να υποδυθεί τον εαυτό της, όπως είπε. Δηλαδή μια μητέρα που καθαρίζει το σπίτι της.

Πριν περάσει στους κριτές, έπρεπε οι συμπαίκτριες της να σχολιάσουν το στυλ της. Όταν μια της είπε ότι έτσι δεν καθαρίζει καμία το σπίτι, η Ραμόνα την απαξίωσε και της γύρισε την πλάτη λέγοντας της «γιατί απολογούμαι σε σένα»; Ο Στέλιος Κουδουνάρης, μάλιστα, δεν της επέτρεψε να μιλήσει και τότε εκείνη έκανε λόγο για… δικτατορία. 
Τέλος, η Ευαγγελία Αραβανή τόνισε στα κορίτσια ότι εκεί πηγαίνουν για έναν συγκεκριμένο λόγο και πρέπει να δείξουν στους κριτές το στυλ τους. 

Δείτε τα video:

 

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook