Σήμερα 6 Οκτωβρίου σε Ρέθυμνο και Λασίθι και αύριο 7 Οκτωβρίου σε Ηράκλειο και Χανιά

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. σε λίγες ημέρες συμπληρώνει 1 Χρόνο από της επανίδρυση της. Το διάστημα αυτό έχει πραγματοποιήσει Δράσεις και Επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα,θέλοντας να εκφράσει με αυτόν τον τρόπο σεβασμό και ευαισθησία για τις ανάγκες των Νέων Ανθρώπων και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο της δράσης “ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΜΌΝΟΣ” που εξελίσσεται, σειρά έχει η Εθελοντική Αιμοδοσία που εχει προγραμματιστεί για το Τριήμερο 6, 7 & 8 Οκτωβρίου σε Πανελλαδικό Επίπεδο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κρήτης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ, , θα στηρίξει την Εθελοντική Αιμοδοσία από όλες  τις Νομαρχιακες Επιτροπές που την απαρτίζουν,και πιο συγκεκριμένα αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί : 

Ρεθυμνο: Παρασκευή 06/10 από τις 10:00π.μ-13:00μ.μ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου,Τρανταλλιδου 19-21

Λασίθι: 17:00μ.μ-19:00μ.μ Γενικό Νοσοκομείο Αγ.Νικολαου, Κνωσού 4

Ηράκλειο: Σάββατο 07/10 09:00π.μ-13:00μ.μ στα Γραφεία  της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ηρακλείου Αρχ.Μακαριου 38  και τέλος

Χανιά: Σάββατο 07/10 12:00 μ-14:00μ.μ Γενικο Νοσοκομειο Χανίων Περιοχη Μουρνιες.
Καλούμε όλους τους Πολίτες της Κρήτης από κάθε Νομο να στηρίξουν την Προσπάθεια Ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος της Οργάνωσης μας, αφιερώνοντας 15′ από το χρόνο τους, για να σώσουν μια ΖΩΉ και να δώσουμε Όλοι μαζί το καλύτερο παραδειγμα.
Ο Εθελοντισμός η Πρόληψη-ευαισθητοποίηση και η Κοινωνική Αλληλεγγύη ειναι αισθήματα που οφείλουμε να μεταλαμπαδευσουμε σε όλους,μικρους και μεγάλους,αλλά πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε από τον ιδιο μας τον Εαυτό.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook