Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τα στοιχεία της Fraport

Αυξημένη κίνηση παρουσιάζει το Αεροδρόμιο Χανίων, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Fraport – Greece.

Πρόκειται για αύξηση τόσο στον αριθμό των επιβατών που πέρασαν από το “Ι.Δασκαλογιάννης” όσο και στον αριθμό των αφίξεων που υποδέχτηκε ο Αερολιμένας Χανίων.

Τα στοιχεία αφορούν τον Σεπτέμβρη του 2017 και ως μέτρο σύγκρισης λαμβάνεται ο αντίστοιχος μήνας του 2016, ενώ σύμφωνα με αυτά, ο αριθμός των επιβατών σημείωσε αύξηση της τάξης του 5,3% ενώ στο 3,2% έφτασε η αύξηση στον αριθμό των αφίξεων.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τα στοιχεία της Fraport

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport, σε πανελλαδικό επίπεδο τα στοιχεία των αφίξεων έχουν ως εξής:

Tον Σεπτέμβριο 2017 τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece σημείωσαν σημαντική αύξηση φτάνοντας τους 4.2 εκατ. επιβάτες – αύξηση 11.4% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2016.

Επιβατική κίνηση εσωτερικού: Σημειώθηκε αύξηση 5,9% σε σχέση με το 2016 με τα αεροδρόμια Ζακύνθου, Μυκόνου, Κεφαλονιάς, Σαντορίνης, Κω και Σάμου να καταγράφουν διψήφια αύξηση.

Διεθνής Επιβατική κίνηση: Σημειώθηκε αύξηση 12,6% με τα αεροδρόμια στη Μυτιλήνη, Κω, Μύκονο, Άκτιο, Σάμο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη να καταγράφουν την μεγαλύτερη αύξηση. 

Συνολικά την περίοδο Ιανουάριος 2017 – Σεπτέμβριος 2017, οι επιβάτες που διακινήθηκαν στα 14 αεροδρόμια της Fraport Greece έφτασαν τους 23,9 εκατ., αύξηση 10,5% σε σχέση με το 2016.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook