Νεότερη Ενημέρωση 14:18

“Μετά κόπων και βασάνων” σηκώθηκε τελικά ελικόπτερο, προσέγγισε στο σημείο που βρισκόταν ο άτυχος κυνηγός ωστόσο λόγω της πολύ χαμηλής νέφωσης δεν ήταν δυνατή η προσγείωση. Οι διασώστες αυτή την ώρα επιχειρούν να κατεβάσουν τον άτυχο άνδρα σε χαμηλότερο υψόμετρο.

Η κατάσταση της υγείας του άτυχου επιχειρηματία κρίνεται σοβαρή.

Περισσότερα σε λίγο…

Πρώτη Ενημέρωση 13:17

Θρίλερ με την υγεία του κυνηγού που φέρεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Ένα θρίλερ εξελίσσεται με την υγεία ενός Χανιώτη επιχειρηματία που πήγε για κυνήγι στην κορυφή Λογχη, στα 2050 μέτρα στα Σφακιά μαζί με φίλους του.

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα το Flashnews.gr, ο άτυχος άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών φέρεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Υπάλληλοι της Π.Υ από το κλιμάκιο των Βρυσών και των Σφακίων έχουν πάει στο σημείο και εδώ και σχεδόν δύο ώρες έχει ζητηθεί ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή του ατόμου στο πλησιέστερο νοσοκομείο αλλά ελικόπτερο, δεν απογειώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Περιφέρεια Κρήτης παρενέβη προκειμένου να μεταβεί άμεσα εναέρια βοήθεια στο σημείο, ωστόσο από το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στην Αθήνα κωλυσιεργούν με αποτέλεσμα να παίζεται κορώνα γράμματα η ζωή του άτυχου ανθρώπου. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από το κέντρο επιχειρήσεων, το συμβάν βρίσκεται στην διαδικασία ενεργοποίησης του μηχανισμού με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook