Η πεζοπορία θα είναι εύκολη σε αργούς ρυθμούς και θα ξεκινήσει από την τοποθεσία Μαχί

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 7 έως 16 χρονών, στην διαδρομή Μαχί Ομαλού – διασταύρωση για Καλλέργη – Ξυλόσκαλο, στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.

Η πεζοπορία θα είναι εύκολη σε αργούς ρυθμούς και θα ξεκινήσει από την τοποθεσία Μαχί, είναι λίγο ανηφορική στην αρχή, σε χωματόδρομο και στη συνέχεια σε κατηφορικό μονοπάτι, για να γνωρίσουν οι μικροί μας φίλοι την όμορφη καταπράσινη φθινοπωρινή φύση και να αγναντέψουν προς τα δυτικά Λευκά Όρη και το οροπέδιο Ομαλού, όπου θα καταλήξουν για ξεκούραση. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα παγουράκι με νερό, κολατσιό, αντιανεμικό μπουφάν και καπελάκι.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30 π.μ., κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr., μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 13/10. Αρχηγός της εξόρμησης είναι o κ. Κωνσταντίνος Πρινολάκης και συνοδοί θα είναι μέλη του Δ.Σ..