Στη δημόσιοτητα φωτογραφίες που δείχνουν τα σημάδια της "μαφιόζικης" εκτέλεσης του 62χρονου γιατρού - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ερωτικό κίνητρο πίσω από την δολοφονία

Συγκλονιστικές φωτογραφίες που φανερώνουν τα σημάδια της άγριας και πρωτοφανούς για τα χρονικά της περιοχής, εν ψυχρώ εκτέλεσης γνωστού καρδιολόγου στη Σητεία, έρχονται στο φως της δημοσιότητας και ενώ οι έρευνες των αστυνομικών δεν αποκλείουν ερωτικό κίνητρο να κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία.

Όπως φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το Ράδιο Λασίθι, στο παρμπρίζ μπροστά από τη θέση του οδηγού φαίνονται πιθανόν 10 σημάδια από σφαίρες. Ο δολοφόνος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες,  πυροβόλησε τον 62χρονο τρεις φορές στο σώμα και του έριξε χαριστική βολή στο κεφάλι ενώ ο τρόπος που εδρασε φανερώνουν το μένος εναντίον του θύματός του.

Ο γιατρός το πρωί κατευθυνόταν προς το Μακρύ Γιαλό, όπου κάθε Σάββατο κάνει ιατρείο, και στα Πιλαλήματα, λίγο πριν φτάσει στον προορισμό του σε μια ενέδρα θανάτου,  δέχθηκε πυροβολισμούς από καραμπίνα.

Ένας κυνηγός φέρεται να είδε την δολοφονία του γιατρού

Μάρτυρας του φονικού φαίνεται ότι ήταν ένας κυνηγός ο οποίος σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην αστυνομία έβαλε τις φωνές στον δράστη λέγοντας του «φονιά, έφαγες τον άνθρωπο».Δεν μπόρεσε ωστόσο να διακρίνει το πρόσωπό του, όμως έδωσε πληροφορίες στις αστυνομικές αρχές που ενδεχομένως να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με αυτές, ο δράστης μπήκε σε ένα άσπρο όχημα, το οποίο έχουν εντοπίσει οι αρχές και έφυγε. Ισχυρή αστυνομική δύναμη και άνδρες από την Ομάδα Ειδικών Αποστολών απέκλεισαν το χώρο και άρχισαν να ερευνούν προσεκτικά το περιστατικό.

Λίγο αργότερα στην Ιεράπετρα, σε έλεγχο των αστυνομικών αρχών, εντοπίστηκε ύποπτο όχημα στην περιοχή του Περιστερά. Ο οδηγός προσήχθη στο ΑΤ Ιεράπετρας όπου και ανακρίνεται χωρίς να έχει ομολογήσει, ενώ το αυτοκίνητό του εξετάζεται για κάθε πιθανό στοιχείο.

Κοντά στο αυτοκίνητο του γιατρού, βρέθηκε καραμπίνα και ένα σακίδιο με κυνηγετικά ρούχα και παπούτσια τα οποία εξετάζονται.

Το τελευταίο και πιο πιθανό σενάριο που εξετάζεται από τις αρχές και σχετίζεται με την προσαγωγή του υπόπτου βουλγαρικής καταγωγής,  είναι πως πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους, καθώς ο ύποπτος φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με τη νεαρή ομοεθνή του δεύτερη σύζυγο του θύματος, η οποία έχει κληθεί να καταθέσει στην Ασφάλεια.