Ο άτυχος επιχειρηματίας πέθανε περιμένοντας βοήθεια για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων

Θλίψη επικρατεί στην κοινωνία των Χανίων στο άκουσμα της είδησης ότι ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Χιωτάκης, πέθανε σήμερα το μεσημέρι ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ενώ είχε πάει για κυνήγι στα Σφακιά και αφού περίμενε για ώρες βοήθεια για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο άτυχος επιχειρηματίας, συνιδιοκτήτης της γνωστής εταιρίας προϊόντων ζύμης “Χιωτάκης”, βρισκόνταν σε υψόμετρο άνω των 2000 μέτρων, στην κορυφή Λόγχη,  όταν έχασε τις αισθήσεις του και παρά τις εκκλήσεις των διασωστών της πυροσβεστικής για συνδρομή ελικοπτέρου για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο, η εναέρια βοήθεια έφτασε αργά, σβήνοντας κάθε ελπίδα για τον 55χρονο να κρατηθεί στη ζωή.

Ώρα με την ώρα, η είδηση του απρόσμενου χαμού του γνωστού επιχειρηματία, κάνει το γύρο της χανιώτικης κοινωνίας προκαλώντας θλίψη, τόσο σε φίλους και γνωστούς όσο και σε ανθρώπους που συνεργάζονταν μαζί του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στη 13:30. στην εκκλησία Πέτρου και Παύλου, στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη, ενώ η ταφή θα γίνει στις 15:30, στο νεκροταφείο της Αγ. Φωτεινής.

Το Flashnews.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook