Το πρώτο της παιδί, κρατάει εδώ και λίγη ώρα στην αγκαλιά της η Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ  σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί στο μαιευτήριο και μέσα σε λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το αγοράκι της. 

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε μπει στον μήνα της εδώ και λίγες μέρες και ήξερε πως ήταν θέμα χρόνου να φτάσει η μέρα της γέννησης του γιου της. Και ήταν καθ’ όλα έτοιμη για αυτό. Έτσι με μεγάλη ψυχραιμία, όταν σήμερα νωρίς το πρωί κατάλαβε πως έφτασε η ώρα της γέννας, ειδοποίησε τους δικούς της ανθρώπους και το κανάλι ότι δεν θα είναι στο δελτίο σήμερα, όπως ήταν το πρόγραμμα και έφυγε για το μαιευτήριο Μητέρα.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η Σία Κοσιώνη, λάμποντας από ευτυχία κρατούσε πια το αγοράκι της στην αγκαλιά της. Ο μικρός Μπακογιάννης Jr ήρθε στον κόσμο με καισαρική και όπως μάθαμε ζυγίζει 3,460! 

Δίπλα της από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη καθώς ο σύζυγός της Κώστας Μπακογιάννης βρίσκεται εκτός Ελλάδος σε προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι, έχει ενημερωθεί για την γέννηση του γιου του και επιστρέφει εσπευσμένα. 

Να θυμίσουμε ότι η Σία Κοσιώνη ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, συνέχισε να δουλεύει κανονικά, ενώ δεν σταματούσε να κάνει αστεία με τους συναδέλφους της για το πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της. 

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα, από την Κολωνία, όπου βρίσκεται και ο Κώστας Μπακογιάννης για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του και να πάρει στην αγκαλιά του κι αυτός για πρώτη φορά το αγοράκι τους. Να τους ζήσει! 

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook