Διάλογο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  (social media), ξεκινά ο Μανώλης Αλιφιεράκης με τα μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Νέους και άμεσους τρόπους επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με τα μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου αναζητά ο Πρόεδρος και Επικεφαλής της Παράταξης «Μπροστά για το Επιμελητήριο» Μανώλης Αλιφιεράκης.

Στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη Πέμπτη 12 Οκτώβρη, στις 19:00,  θα συζητήσει μέσω ερωτήσεων και απαντήσεων στη σελίδα της Παράταξης στο Facebook  Μπροστά-Επιμελητήριο Ηρακλείου (@MprostaEpimelitirio) ιδέες και προτάσεις των μελών του Επιμελητηρίου για την επόμενη περίοδο. Κατά την έναρξη της Live Συζήτησης, θα ανακοινωθούν οι βασικές θεματικές του διαδικτυακού διαλόγου.

Η συγκεκριμένη δράση επικοινωνίας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ανοιχτής διαβούλευσης με τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου, μια διαβούλευση που θα συμπεριλάβει όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους του Νομού και θα κορυφωθεί μέχρι την ανακοίνωση του προγράμματος της Παράταξής μας.

Βασικός άξονας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι ότι σχεδιάζουμε:  Ένα πρόγραμμα για τους πολλούς που δεν μπορεί να σχεδιάζεται από λίγους.

Βασικές Οδηγίες για τη συμμετοχή στο διαδικτυακό διάλογο:

1. Μπαίνετε στο προφίλ σας στο Facebook 
2. Βρίσκετε μέσω της αναζήτησης τη σελίδας μας «Μπροστά-Επιμελητήριο Ηρακλείου»
3. Κάνετε Like στη σελίδα 
4. Την Πέμπτη το απόγευμα 19.00 -20.00 μπαίνετε στο ειδικά διαμορφωμένο event της σελίδας και στέλνετε τις ερωτήσεις – προτάσεις σας.
5. Θα απαντήσουμε στις περισσότερες από αυτές ζωντανά και σε όλες το αργότερο εντός 24 ωρών. 
6. Μην ξεχάσετε να μπείτε στη σελίδα μας την Πέμπτη 12/10 στις 19.00 [Save the Date]
7. Αν δεν έχω Facebook ? Τότε μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις-προτάσεις σας στο mail [email protected] ή στο Twitter μέσω του HashTag #AskAlifierakis 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook