Συνάντηση του Γραμματέα ΠΕ ΝΔ  Βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη, με εκπρόσωπο του Συλλόγου Ιδιοκτητών και Κατοίκων περιοχής Ευαγγελισμού Πεδιάδος «Ο ΚΥΠΕΡΑΣ»

Ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών και Κατοίκων περιοχής Ευαγγελισμού Πεδιάδος «Ο ΚΥΠΕΡΑΣ», κ. Γ. Ζαχαριουδάκη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ.  Γ. Ζαχαριουδάκης εξέφρασε την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής σχετικά με τις άμεσες επιπτώσεις του έργου του Νέου Αεροδρομίου Καστελίου στην περιοχή τους και του έδωσε υπόμνημα του Συλλόγου προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών στο οποίο αναφέρονται τα αιτήματά τους.

Στο υπόμνημα αυτό, αναφέρεται η ανησυχία των κατοίκων κυρίως για την τύχη των ελαιώνων στον κάμπο της Πεδιάδας, τη βιωσιμότητα των καλλιεργειών τους μια και η πλειονότητα είναι αγρότες και τη διαμόρφωση των τιμών των απαλλοτριώσεων για τα κτήματά τους που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης εξέφρασε αφενός την κατανόησή του για τις ανησυχίες των κατοίκων και την ανάγκη ισόρροπης ανάπτυξης και αφετέρου τη θέλησή του για συνεργασία, προκειμένου να εξευρεθεί αποδεκτή λύση στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook