Ξεκινά η λειτουργία του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 συνεδρίασε στο Ηράκλειο το συντονιστικό όργανο της Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης των Ανεξάρτητων Ελλήνων με Συντονιστή τον κ. Τσερκάκη Μάνο και μέλη τους Συντονιστές των τεσσάρων νομών της Κρήτης (αλφαβητικά):

- Αϊβαλιώτη Παναγιώτη  - Συντονιστή Λασιθίου
- Δρυγιαννάκη Βαγγέλη - Συντονιστή Ρεθύμνου
- Πιτσιδιανάκη Γιώργο  - Συντονιστή Ηρακλείου
- Σχοινάκη Μανώλη - Συντονιστή Χανίων

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση "ομόφωνα έγινε δεκτή η ανάθεση της Γραμματειακής Υποστήριξης στην κ. Ορφανουδάκη Ελένη και τον κ. Μπαδιερίτη Βαγγέλη. Υπευθύνος για το Γραφείο Τύπου ορίστηκε ο κ. Μουμουτζής Νεκτάριος. Το συντονιστικό θα συμπληρωθεί με τέσσερα ακόμη μέλη, ένα για κάθε νομό, που θα υποδειχθούν από τους αντίστοιχους συντονιστές.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των οργανώσεων της Κρήτης. Συζητήθηκαν ακόμη θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Κρήτης σε συνέχεια και του αναπτυξιακού συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα όπου και κατατέθηκαν οι προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι συνεδριάσεις  του συντονιστικού οργάνου της Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης  αποφασίστηκε να πραγματοποιούνται μία κάθε μήνα εκ περιτροπής σε κάθε νομό. Η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο."