Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 το πρωί, επταμελής ομάδα καθηγητών

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 το πρωί, επταμελής ομάδα καθηγητών από την Αυστρία, τη Γαλλία και την Ιταλία, οι οποίοι συνεργάζονται με το 2ο Γυμνάσιο Χανίων στο πλαίσιο του Προγράμματος «ERASMUS Plus», για την υλοποίηση του έργου: «Ευρωπαϊκοί χώροι εργασίας», με αντικείμενο τη διεύρυνση και τεκμηριωμένη παρουσίαση  χώρων εργασίας και επαγγελμάτων, για αναγνώριση ομοιοτήτων και διαφορών. 

Η επίσκεψη καθηγητών έγινε κατ’ αρχήν στο πλαίσιο της οργάνωσης του έργου, και μεταγενέστερα θα ακολουθήσουν ανταλλαγές επισκέψεων μαθητών .

Ο Αντιπεριφερειάρχης τους μίλησε για την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης, τόνισε πόσο σημαντικές είναι οι δράσεις αυτές, οι οποίες συμβάλλουν στην υλοποίηση της ευρωπαϊκής ιδέας, με την μελέτη των εκπαιδευτικών μεθόδων, των χώρων εργασίας και εξεύρεσης εργασίας.  

Την ξένη αντιπροσωπεία συνόδευαν ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Χανίων, κ. Αντώνης Αθανασάκης, και η καθηγήτρια, κα Μαρία Φουρουντζόγλου.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Βουλγαράκης προσέφερε υλικό προβολής του νομού στους ξένους καθηγητές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook