Δείτε τι πέρασε ένας παραπληγικός άνθρωπος εξαιτίας ενός ασυνείδητου ανθρώπου

Το παράνομο παρκάρισμα σε θέσεις ΑμΕΑ είναι καθημερινό φαινόμενο και δείχνει την παντελή έλλειψη οδηγικής παιδείας, από την οποία όμως κάποιοι συνάνθρωποι μας υποφέρουν.

Συχνά βλέπουμε εικόνες και φωτογραφίες με αυτοκίνητα να καταλαμβάνουν θέσεις πάρκινγκ ΑμΕΑ αλλά ελάχιστα σκεφτόμαστε σε τι περιπέτεια μπορούν να βάλουν το άτομο που πραγματικά έχει ανάγκη αυτή τη θέση.

Σήμερα στο Νοσοκομείο Χανίων, σημειώθηκε ένα περιστατικό που πρέπει όλους να μας ευαισθητοποιήσει.

Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος που βλέπετε στη φωτογραφία, κατέλαβε παράνομα μια θέση που προορίζεται για ΑμΕΑ στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου Χανίων, άφησε το αυτοκίνητό του εκεί και μπήκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα αδιαφορώντας για τη συνέχεια.

Και η συνέχεια ήταν οδυνηρή για ένα παραπληγικό άτομο που μετέβη στο Νοσοκομείο. Ο άνθρωπος, σε απόγνωση επικοινώνησε με γιατρό του ιδρύματος και του ζήτησε να τον βοηθήσει να κατέβει από το όχημά του και από το παρκινγκ κοινού που ήταν να φτάσει εντός του Νοσοκομείου. Όπως μάλιστα μας είπε ο γιατρός, ο άνθρωπος ένιωθε τόσο άσχημα και ήταν σε πραγματική απόγνωση.

Κάντε το εικόνα για λίγα δευτερόλεπτα. Ο παραπληγικός άνθρωπος, επειδή κάποιος άλλος κατέλαβε τη θέση που δικαιούται, μπήκε σε τέτοια ταλαιπωρία και βίωσε την ασυνειδησία συνανθρώπων μας, στο πετσι του. 

Η διοίκηση του Νοσοκομείου, όπως μας ενημέρωσαν έδρασε άμεσα όμως πώς να αντιμετωπιστεί έγκαιρα αυτή η “κοινωνική βλακεία”

Εμείς να ζητήσουμε συγνώμη στον άνθρωπο, εκ μέρους αυτού του “γαϊδουριού” που τον έκανε να νιώσει τόσο άσχημα και ευχόμαστε να μην έρθει ξανά αντιμέτωπος με ανάλογο περιστατικό

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook