Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλάμβανε εργομετρικές μετρήσεις το πρωί και ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς διαιτησίας το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΧ για τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό.

Η χανιώτικη ομάδα μάλιστα ευχαρίστησε την ΕΠΣΧ και την Επιτροπή Διαιτησίας για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.

Το Σάββατο το πρωί (14/10, 10:00) ο ΑΟΧ/Κισσαμικός πραγματοποίησε φιλικό και με την Κ20 του Πλατανιά στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Εργομετρικές μετρήσεις είχε το πρόγραμμα το πρωί της Τετάρτης για την ομάδα μας, που παράλληλα προγραμμάτισε ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου (14/10, 10:00) στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με την ομάδα Κ20 του Πλατανιά, η οποία συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Το απόγευμα της Τετάρτης (11/10) η ομάδα μας βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων για σεμινάριο διαιτησίας και ενημέρωση σχετικά με τους νέους κανονισμούς.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ και παλαίμαχος διαιτητής Α’ Εθνικής Γιώργος Τσαγκαράκης και ο παρατηρητής διαιτησίας 2ης κατηγορίας Κωνσταντίνος Βασσάλος.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Χανίων και την Επιτροπή Διαιτησίας για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook