Άλλα δυο κρούσματα καταγράφηκαν χθες στο 1ο και το 7ο Γυμνάσιο, ενώ αποκαλύφθηκε ότι την Τρίτη υπήρξε και δεύτερο μετά από αυτό στο 3ο Γυμνάσιο

Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχει πάρει πλέον το καθημερινό «παιχνίδι» με τη ρίψη ναφθαλίνης στα σχολικά κτίρια του Αγρινίου, καθώς ούτε οι αστυνομικοί ούτε τα συνεργεία καθαρισμού προλαβαίνουν πια να επέμβουν! 

Άλλα δυο κρούσματα καταγράφηκαν χθες στο 1ο και το 7ο Γυμνάσιο, ενώ αποκαλύφθηκε ότι την Τρίτη υπήρξε και δεύτερο μετά από αυτό στο 3ο Γυμνάσιο!

Το πρωί της Τετάρτης, δεν έγινε μάθημα στο 7ο Γυμνάσιο και η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε την Αστυνομία ότι η δολιοφθορά είχε γίνει κατά την διάρκεια της νύχτας. Το ίδιο συνέβη και στο 1ο Γυμνάσιο και οι διευθύνσεις των δυο σχολείων υπέβαλαν μηνύσεις σε βάρος αγνώστων για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης και διατάραξη οικιακής ειρήνης και η σχετική δικογραφία ενσωματώθηκε στις προηγούμενες. 
Στο μεταξύ, ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει συνεχώς, καθώς την Τρίτη δεν ήταν μόνο το 3ο Γυμνάσιο της πόλης που έγινε για δεύτερη φορά στόχος του επικίνδυνου «παιχνιδιού». Το ίδιο έγινε και στο 4ο Γυμνάσιο του Αγρινίου, με την διαφορά ότι το σχολείο λειτούργησε κανονικά προκαλώντας διαμαρτυρίες εκ μέρους κάποιων από τους γονείς των μαθητών!

Υπενθυμίζεται ότι ως τώρα οι άγνωστοι φαρσέρ (ή επίδοξοι… κοπανατζήδες!) έχουν ρίξει ναφθαλίνη δυο φορές στο 3ο Γυμνάσιο και από μια στο 6ο Γενικό Λύκειο, στο 5ο Γυμνάσιο και στο Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο. Έρευνα για όλα τα περιστατικά διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αγρινίου, που προσπαθεί να εντοπίσει τους άγνωστους δράστες με συνεχείς νυχτερινές περιπολίες. 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook