Νέα Βράβευση με Gold βραβείο για την NovelTech και το προϊόν “Travel & City Guides” στα Best City Awards 2017

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου η τελετή απονομής βραβείων των Best City Awards 2017 (www.bestcityawards.gr). 

Στην μεγάλη αυτή βραδιά για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ελλάδας, βραβεύτηκαν οι καλύτερες πρακτικές, καινοτόμες δράσεις και εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες.

Η NovelTech (www.noveltech.gr) με το προϊόν “Travel & City Guides” έλαβε το Gold βραβείο στην ενότητα ” Ανάπτυξη εφαρμογών τουριστικού περιεχομένου για κινητά “.

Επίσης στο πλαίσιο της τελετής, οι Δήμοι Αμαρουσίου και Ηρακλείου βραβεύτηκαν με Gold βραβείο στην ενότητα “ΤΠΕ & Διακυβέρνηση” για την εφαρμογή Δημότη “CityZenApp” που έχει αναπτύξει η εταιρεία μας. 

Η βράβευση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την βράβευση με Gold βραβείο και διάκριση για την εφαρμογή Δημότη CityZenApp.gr, στα Mobile Excellence Awards.

Η πλατφόρμα “Travel & City Guides” είναι μια ολοκληρωμένη λύση για Δήμους, Περιφέρειες, Επιμελητήρια, Εμπορικούς Συλλόγους, ή οποιασδήποτε μορφής οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τουριστικής προβολής και υπηρεσιών, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε μικρό χρονικό διάστημα εξαλείφοντας το ρίσκο καθώς πρόκειται για μια δοκιμασμένη λύση.

Έχοντας στο επίκεντρο το κινητό, παρέχει υπηρεσίες/εφαρμογές τουριστικού περιεχομένου στους χρήστες καθ’ όλη την διάρκεια του κύκλου ζωής ενός ταξιδιού. Στόχος είναι ο χρήστης μέσω του κινητού να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον στο οποίο κινείται. Για τον λόγο αυτό, η πλατφόρμα κάνει χρήση μιας σειράς από τεχνολογίες και εργαλεία ώστε να παρέχει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα κανάλια και μέσα (Mobile, Web, Infokiosk, SMS, Email, QR, Beacons) με έναν τρόπο αποδοτικό ώστε ανάλογα με τον επισκέπτη, τον χρόνο, τον τόπο και τις προτιμήσεις τους, να του παρέχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σήμερα χρησιμοποιείται από Δήμους και φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της NovelTech, Γιάννης Χαραλαμπάκης δήλωσε: Είναι ιδιαίτερη τιμή για την NovelTech η απονομή του Gold βραβείου στην κατηγορία ” Ανάπτυξη εφαρμογών τουριστικού περιεχομένου για κινητά ” για το “Travel & City Guides”. Επίσης, η χαρά μας είναι διπλή καθώς οι οι Δήμοι Αμαρουσίου και Ηρακλείου βραβεύτηκαν με Gold βραβείο για την εφαρμογή Δημότη “CityZenApp” που έχει αναπτύξει η εταιρεία μας. Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους συνεργάτες μου για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει, αλλά και τους πελάτες που μας έχουν εμπιστευτεί. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να το εξελίσσουμε προσθέτοντας νέες υπηρεσίες συμβάλλοντας στην υλοποίηση της στρατηγικής “έξυπνης πόλης”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook