Ο Δημήτρης Ντάγκρας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού για τις πρώτες του εντυπώσεις, το νέο πρωτάθλημα της Football League, τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του.

Ο 22χρονος επιθετικός τονίζει ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν εμπειρίες από την κατηγορία οι περισσότεροι παίκτες.

Αναλυτικά η συνέντευξή του έχει ως εξής:

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σου στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό.

Πιστεύω ότι η ομάδα αυτή δίνει ό,τι χρειάζεται σε έναν ποδοσφαιριστή της ηλικίας μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να βοηθηθώ κι εγώ.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά σαν πόλη. 

Από την πρώτη μέρα είδα πόσο οργανωμένη είναι η ομάδα και ότι παρά τις δυσχερείς καταστάσεις που επικρατούν στις περισσότερες ομάδες της Football League αυτή η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα. Όσον αφορά την πόλη θα μπορούσα να πω ότι είμαι έκπληκτος. Μ' αρέσει πάρα πολύ η πόλη, νομίζω ότι είναι η πιο όμορφη της Κρήτης.

Γνώρισες την κατηγορία αυτή με τον Αχαρναϊκό. Φέτος πώς πιστεύεις ότι θα είναι το πρωτάθλημα και τι δυνατότητες έχει η ομάδα;

Το πρωτάθλημα της Football League καλώς ή κακώς δεν αλλάζει. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, όλα πάνε στη δύναμη και στο πάθος. Δεν βοηθάνε και τα περισσότερα γήπεδα να ανέβει επίπεδο το πρωτάθλημα. Έτσι πιστεύω θα είναι και φέτος. Η δική μας ομάδα έχει πολλή ποιότητα, αλλά και έλλειψη εμπειρίας. Πιστεύω βέβαια ότι αυτό μπορεί και να μην είναι αρνητικό. Είναι κομβικά τα πρώτα ματς, πιστεύω πολύ στην ομάδα και με το κλίμα που επικρατεί πιστεύω ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία.

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

Όπως προείπα θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να βοηθηθώ κι εγώ. Λόγω και της θέσης μου θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερα επιθετικά και ελπίζω να βάλω περισσότερα γκολ από πέρσι!

Γνωρίστε τον καλύτερα:

Δημήτρης Ντάγκρας
Ημερομηνία γέννησης
: 4 Σεπτεμβρίου 1995
Τόπος γέννησης: Αθήνα 
Ύψος: 1,74
Βάρος: 72
Πόδι: Και τα δύο

Αγαπημένο νούμερο: 17 και 77
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζεις: Κριστιάνο Ρονάλντο
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ
Αγαπημένος προορισμός: Κρήτη
Το χόμπι σου: Μπάσκετ