Κλιμάκιο του Ταμείου Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με την δημοτική αρχή χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση στον Τύπο για την επίσκεψη.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων “στο πλαίσιο της διερεύνησης του τρόπου υλοποίησης της πρόσφατα εκφρασμένης βούλησης του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων, επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 16/10/2017 στον Δήμο Χανίων κλιμάκιο του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, με επικεφαλής τον Διευθυντή του Ταμείου, Υποστράτηγο, Αντώνιο Κονδύλη, της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων, με επικεφαλής τον Διευθυντή, Γεώργιο Ζησιμάτο, και τη σύμβουλο του Υπουργού, Κατερίνα Παληοδήμου. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, στην οποία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Μιχάλης Βλαχάκης,  συνεργάτες του Δημάρχου και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, εξετάστηκαν αναλυτικά όλες οι δυνατότητες, που θα οδηγήσουν στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Χανίων και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 

Παράλληλα, συζητήθηκε και το αίτημα, που έχει εκφραστεί από τον κ. Βάμβουκα για την ταυτόχρονη παραχώρηση και του πρώην Πολεμικού Μουσείου, που βρίσκεται στην οδό Τζανακάκη.”

Ερωτηματικά πάντως προκαλεί το ότι δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση για την επίσκεψη των στελεχών του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, έτσι ώστε να παραστούν δημοσιογράφοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook