Η ΑΕΝΑΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ με την εταιρεία SUNLIGHT διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα «Επαγγελματικές Μπαταρίες: Αποθήκευση Ενέργειας σε Πολλές Εφαρμογές» την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στις 18:30 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (αίθουσα Καστελλάκη).

Η εσπερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις, ερευνητές και κάθε ενδιαφερόμενο που χρησιμοποιεί ή πρόκειται να χρησιμοποιήσει συστήματα αποθήκευσης ενέργειας. Η εκδήλωση έχει σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις εξελίξεις στο χώρο των επαγγελματικών συσσωρευτών (μπαταριών). 

Οι διακεκριμένοι ομιλητές προσεγγίζουν το αντικείμενο της εσπερίδας τόσο με επιχειρηματικό, όσο και με επιστημονικό τρόπο. Ομιλητές είναι ο κ. Λάμπρος Μπίσαλας (Εμπορικός Διευθυντής Sunlight), ο κ. Νεκτάριος Κανακαράκης (Αντιπρόεδρος Εταιρείας Logistics Κρήτης και Logistics Manager στην εταιρεία CRM ΑΡΙΑΔΝΗ), ο κ. Γιάννης Κατσικαλάκης (Διευθυντής Πωλήσεων της ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα), ο Δρ. Εμμανουήλ Κουδουμάς (Καθηγητής ΤΕΙ Κρήτης) και η Δρ. Μαρία Βαμβακάκη (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Κρήτης – ΙΤΕ).
Χαιρετισμό στην εσπερίδα θα απευθύνουν οι εκπρόσωποι του ΤΕΕ / ΤΑΚ, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, της ΕΕΤΕΜ και άλλοι.

Η εσπερίδα διοργανώνεται με αφορμή τη στρατηγική συνεργασία της ΑΕΝΑΟΣ με την ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE, καθώς από το 2017 η ΑΕΝΑΟΣ είναι Επίσημος Διανομέας της (official distributor).

Όπως είναι γνωστό, η SUNLIGHT είναι μια μεγάλη ελληνική εταιρεία με παγκόσμια παρουσία, η οποία προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητος και υποστηρίζει επαγγελματίες και επιχειρήσεις στις ανάγκες τους για μπαταρίες (συσσωρευτές) συναγερμών, ανελκυστήρων, περονοφόρων, οχημάτων ρυμούλκησης, μηχανημάτων καθαρισμού, συστημάτων UPS, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στρατιωτικών εφαρμογών, κ.ά.

Η είσοδος στην εσπερίδα είναι ελεύθερη. 

Δείτε το πρόγραμμα της εσπερίδας

Πληροφορίες: κα.Αμαλία Μεθυμάκη, desc@aenaos-systems.gr, 2810-300270.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook