Δήλωση Δημάρχου Χανίων για την επίθεση κατα της δημοτικής αρχής απο τον επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Πρωτοβουλία 100/5”

Χωρίς να αναφερθεί επι της ουσίας στα όσα είπε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξη,  Άρης Παπαδογιάννης, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

“Μπορούμε να κατανοήσουμε τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 100/5, κ. Παπαδογιάννη, και κάποιους άλλους, που δεν μπορούν να “αντέξουν” το σημαντικό έργο της δημοτικής μας αρχής, που πλέον δεν μπορεί να μηδενιστεί ούτε να κρυφτεί από κανένα. 

Συνεχίζουμε το έργο μας επ΄ ωφελεία των συνδημοτών μας και αφήνουμε πίσω τις νοοτροπίες και τις πρακτικές του παρελθόντος, που ο κ. Παπαδογιάννης έχει επιλέξει ως πολιτική πρακτική. 

Προφανώς προσπαθεί να μειώσει την αξία των ενεργειών και των έργων μας για ζητήματα, όπως τα σκιάδια στο Παλιό Λιμάνι, το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου, τη Δημοτική Αγορά, κ.α., τα οποία δεν κατάφερε ο ίδιος από θέση ευθύνης για οκτώ χρόνια να αντιμετωπίσει”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook