Η Miramax ακολουθεί τις Warner Bros, Paramount & Universal στη προσφορά streaming ταινιών μέσα από το Facebook. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, είχαμε την ειδική διανομή στο Facebook του Big Lebowski με ειδικά χαρακτηριστικά, όπως σχολιασμό κατά την διάρκεια της ταινίας, αγαπημένες σκηνές κ.α.

Τώρα φαίνεται πως όλο και περισσότερες εταιρείες προσπαθούν να μπουν στο παιχνίδι της ενοικίασης ταινιών online στο Facebook. Το κόστος είναι 30 Facebook credits ή αλλιώς 3$ από τα οποία το Facebook κρατά το 1/3. Αν και μπορείτε να κρατήσετε έως και 30 ημέρες τη ταινία, αν αρχίσετε να την βλέπετε θα πρέπει να την τελειώσετε μέσα σε 48 ώρες.

http://www.urbanchristiannews.com/ucn/miramax-eXperience-FACEBOOK.jpg

Η Miramax θα προσφέρει και σπέσιαλ περιεχόμενο μέσω μιας νέας υπηρεσίας με το όνομα Casting Call όπου οι χρήστες θα μπορούν να πάρουν τον ρόλο χαρακτήρων από τις ταινίες σε ένα ιδιόμορφο παιχνίδι. Το ειδικό περιεχόμενο θα αποκαλύπτεται καθώς διαδραματίζεται το έργο.

Ίσως το πιο περίεργο της υπόθεσης είναι ότι από τις 3 χώρες στις οποίες ξεκίνησε να λειτουργεί η υπηρεσία streaming ταινιών, η μια είναι η ΤουρκΊΑ (μαζί με ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο)! Γαλλία και Γερμάνια θα προστεθούν στον κατάλογο αυτό στο εγγύς μέλλον, σχολιάζει το gugoo.gr.