Η επιλογή των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό μέρος του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας δεν ήταν εύκολη.

Αυτό μας ευχαριστεί, καθώς ενισχύει την πίστη μας στο ερασιτεχνικό θέατρο, το οποίο αποδεικνύεται ότι υπηρετείται από άξιους ανθρώπους με μεράκι, ικανότητα και πάθος. Ευχαριστούμε όλες τις θεατρικές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ και τις συγχαίρουμε για το έργο τους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα διαγωνιστούν και –βέβαια- καλή αντάμωση στην Ιεράπετρα!

ΣΑΒΒΑΤΟ  21/10/2017    ‘’Τα μαγικά μαξιλάρια του Σαυρίλιου Βρισελιέ’’  βασισμένο στο έργο  ’Μαγικά μαξιλάρια’’ του Ευγένιου Τριβιζά,  Σχηνοβάτες – Κύπρος                                                                                                                                        

ΚΥΡΙΑΚΗ    22/10/2017     ‘’Μάνα Μητέρα Μαμά’’ του Γιώργου Διαλεγμένου,  Θέατρο Περιγιαλίου  ‘’Απόλλων’’

ΔΕΥΤΕΡΑ    23/10/2017     ‘’Εκκλησιάζουσες’’ του Αριστοφάνη,  Κορινθιακό Θέατρο "Βασίλης Ρώτας"

ΤΡΙΤΗ         24/10/1017       ‘’Βαριέμαι’’ του Ρικάρντο Ταλεσνίκ,  Θέατρο Σητείας

ΤΕΤΑΡΤΗ   25/10/2017       ‘’Τι φάση?’’ σε κείμενα  του Ματέι Βισνιέκ και της ομάδας,  Θεατρική ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης

ΠΕΜΠΤΗ   26/10/2017        ‘’Λέγκω, η ατιμασμένη κόρη’’ της Γιούλης Αποκατανίδου,   Μικροί Ήρωες -    Καβάλα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  27/10/2017     ‘’Βασιλικώ Καρπώ’’ της Ελβίνας Μποτονάκη,  Εξόρυξη – Λαύριο

ΣΑΒΒΑΤΟ      28/10/2017       Τελετή Λήξης – Απονομή Βραβείων

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας  σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας και την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας & Νοτιοανατολικής Κρήτης. Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.