Μετέφεραν το δέμα με τα κεριά που περιείχαν ηρωίνη με μεταφορική εταιρεία 

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στο Ηράκλειο, δύο ημεδαποί (37χρονη και 33χρονος), κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα το πρωί, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ακινητοποιήθηκαν η 37χρονη και ο 33χρονος, κατά το χρόνο που η 37χρονη παραλάμβανε από μεταφορική εταιρεία δέμα, ενώ από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω δέμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διακοσμητικά κεριά στο εσωτερικό των οποίων οι δράστες είχαν αποκρύψει επιμελώς, σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικά 248,50 γραμμάρια ηρωίνης.

Ακολούθησε έρευνα, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 33χρονου και στην κοινή οικία των δύο ημεδαπών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 14 δισκία, χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας  και τρία κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι  συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook