Άλλη μία κορδέλα εν μέσω χειροκροτημάτων, έκοψε ο συνεταιρισμός SYN.KA.

Η πόρτα άνοιξε και ο χώρος του καταστήματος γέμισε με χαμόγελα από όλους, γιατί όσο εγκαινιάζονται επιχειρήσεις τόσο στηρίζεται η τοπική οικονομία.

Αλλη μια φορά ο Συνεταιρισμός πρόσθεσε άλλο ένα κατάστημα στο δυναμικό του και το 2ο στην Τήνο. Το νέο Super Market SYN.KA βρίσκεται στην Ακτή Νάζου στο πιο κεντρικό σημείο, στο λιμάνι της Τήνου. Μέσα σε 4 μήνες το νησί απέκτησε και 2ο κατάστημα για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους αλλά και να προωθήσει τα τοπικά προϊόντα. Να θυμίσουμε ότι το 1ο εγκαινιάστηκε τον Ιούνιο στην οδό Ηλία Γάφου 30.
 
Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν η διοίκηση του SYN.KA η οποία τόνισε ότι η ενίσχυση των ντόπιων παραγωγών δεν είναι τυχαία αλλά είναι στρατηγική επιλογή του Ομίλου, για να μην ισοπεδώσουν οι πολυεθνικές αλυσίδες την τοπική παραγωγή και οικονομία.

Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και με το νέο υπερσύγχρονο Super Market SYN.KA

Δεκάδες εργαζόμενοι βρήκαν δουλειά ενώ και οι παραγωγοί βάζουν νέο στοίχημα με τον εαυτό τους να καλύψουν τη ζήτηση παράγοντας ποιοτικά προϊόντα. Τη στιγμή που εκατοντάδες επιχειρήσεις βάζουν σε μηνιαία βάση λουκέτο, ο προμηθευτικός και Καταναλωτικός  Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης, επεκτείνεται.
 
Οι αμέτρητες και μεγάλες προσφορές έχουν γίνει πλέον θεσμός για τα Super Market SYN.KA την ημέρα των εγκαινίων και όχι μόνο και όσοι έκαναν τα ψώνια τους στο καινούριο κατάστημα βρήκαν στα 500 τ.μ. της έκτασης του, τα προϊόντα που ήθελαν να βάλουν στο καλάθι τους σε πολύ καλές τιμές.

Παράλληλα, στο λιμάνι της Τήνου στήθηκε μία μικρή γιορτή για όλους τους παρευρισκόμενους με πλούσια κεράσματα και μουσική.

 

 

neatv.gr