Ξεχωριστή διάκριση για τους δύο αθλητές από το Ρέθυμνο με προπονητη τον Νικο Σαμψων και πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

Με δυο χρυσά μετάλλια στην κατηγορία Κ1 και low kick στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing ο Τζωρτζινάκης Στέλιος με εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε τις πρώτες θέσεις και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα !

Μια εγκατάλειψη αντιπάλου ένα knock out και δυο καθαρές νίκες ήταν για τον αθλητή η αιτία να ανέβει στην κορυφή της Ελλάδος στην κατηγορία Κ1 

Για τον Βασίλη Γιακουμάκη μια εγκατάλειψη αντιπάλου από τον πρώτο γύρο του έδωσε την πρώτη θέση στην κατηγορία Κ1 ενώ στον τελικό των low kick έχασε από έναν πολύ καλύτερο αθλητή και έτσι κατέκτησε την δεύτερη θέση εξασφαλίζοντας και αυτός την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα….

Ξεχωριστή εικόνα της διοργάνωσης ο Στέλιος Τζωρτζινακης το νέο αυτό ταλέντο της χώρας μας που θα γράψει ιστορία στον χώρο του kick boxing. Μόλις 16 ετών 1.95 ύψος 105 κιλά και με τέλεια τεχνική κατάρτιση έχοντας στο πλευρό του τον Νίκο Σαμψών από το 2015 έχει πολλές επιτυχίες και στο άθλημα του kick boxing αλλά και του παγκρατίου Αθλήματος.  Υπόσχεται πολλά για το μέλλον …

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook