H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη  25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17.30, στο Επιμελητήριο  Ηρακλείου

Τo ΔΙΚΤΥΟ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητά του από τον αγρό στην τυποποίηση».

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη  25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17.30, στην αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ  Επιμελητηρίου  Ηρακλείου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17.30   Χαιρετισμός, ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ,  Πρόεδρος  ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, Α’ Αντιπρόεδρος  Επιμελητηρίου Ηρακλείου

17.40 ΘΕΜΑ: « Παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιόλαδου  προσυλλεκτικά, συλλεκτικά και μετασυλλεκτικά  (Καλλιεργητικές πρακτικές, χρόνος και τρόποι συλλογής, μετασυλλεκτική διαχείριση  του ελαιόκαρπου. Αλλοιώσεις ελαιόλαδου)»                                                                                                                            Δρ. ΙΟΑΝΝΗΣ ΜΕΤΖΙΔΑΚΗΣ,  (MSc- PhD)  Γεωπόνος- Επιστημονικός Σύμβουλος,   π. Ερευνητής   ΕΛΓΟ  - ΕΘΙΑΓΕ, π.αν. Δ/ντής   Ινστιτούτου  Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων-ΕΘΙΑΓΕ, Υπεύθυνος  Εργαστηρίου Ελαιοκομίας και Μετασυλλεκτικής Φυσιολογίας του Ινστιτούτου  Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων

18.50 ΘΕΜΑ: «Πώς το ελαιουργείο επηρεάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου ελαιόλαδου -Διαφύλαξη της ποιότητας του ελαιόλαδου κατά την αποθήκευση και τυποποίηση»                                                                                                 ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΛΙΒΑΡΑΣ,  Μ.Sc.- Multichrom Lab, Ποιοτικός Έλεγχος, Γευσιγνωσία,  Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για το Ελαιόλαδο

19.00 : Ερωτήσεις – Απαντήσεις